Egyéni babahordozási tanácsadás Debrecenben

Ha érdekel a hordozás, szeretnéd megismerni, kipróbálni, vagy esetleg már van kendőd, de jó lenne egy kis segítség, akkor találkozzunk! Egyéni találkozón lehetőség van megbeszélni minden kérdésedet, alaposan megismerni a babahordozás titkait.

A találkozó díja: 10.000 Ft/család/alkalom Számlaigényedet kérlek előre jelezd!

A tanácsadás időtartama: kb. két-két és fél óra

A gyakorláshoz oktatóbabát biztosítok, és hordozóeszköz készletem is folyamatosan fejlődik, megújul. Minden tanácsadás alkalmával a gyermeked életkorának és a Te egyéni igényeidnek megfelelő hordozóeszközökkel készülök, melyből ha szeretnél, kölcsönözni vagy akár vásárolni is tudsz.

A találkozó helyszíne: Debrecen

Elöl hordozás találkozó

Elöl hordozás

Az elöl hordozás újszülött kortól körülbelül 5-7 kilogramm eléréséig ajánlott.

A babahordozási tanácsadás időtartama két óra, ez alatt megtanuljuk, hogyan használd helyesen a hordozóeszközödet, beszélgetünk a babahordozásról, kötődő nevelésről. Természetesen a kisbabádat közben megszoptathatod, az sem baj, ha elalszik. Ha szükséges, akkor a találkozó után is személyes kapcsolatban maradunk.

Ha hét kilónál nagyobb súlyú a babád akkor jöhet egy háton hordozós találkozó! :)

Háton hordozás találkozó

Háton hordozás

A kisbabád már nem is olyan kicsi? Ha eléri a hét kilót bizony ideje, hogy a hátadra vagy a csípődre vedd, mert már nagyon megterheli a gerincedet az elöl hordozás.

A háton hordozós találkozón megmutatom, hogyan tudod hátadra emelni a gyerkőcöt. Természetesen a tanfolyam alatt babádat igény szerint elláthatod. Ha szükséges, akkor a találkozó után is személyes kapcsolatban maradunk, hogy a későbbiekben is segíthessek neked.

Hordozóeszköz kölcsönzés

Tanácsadás keretében lehetőség van a hordozóeszközöket nemcsak kipróbálni, hanem kölcsönözni is, hogy hordozóeszköz vásárlás előtt megalapozottabban, magabiztosabban dönthess. További részletek a hordozóeszköz kölcsönzésről »