Debreceni Hordozós Klub

Havonta egyszer találkozunk Mi, debreceni anyukák. Egy kötetlen délelőttöt töltünk együtt, ahol fő témánk a babahordozás. Megismerkedünk egymás hordozási szokásaival, tapasztalataival, kipróbáljuk egymás hordozóeszközeit.

A találkozók célja nemcsak a közösség építése kisgyermekes anyukák, családok részére, hanem a korszerű, és személyes tanácsadás, tapasztalatcsere babahordozás és más kapcsolódó témák körében.

A Debreceni Hordozós Klub, mint öntevékeny csoport 2015-ben alakult, folyamatosan fejlődő közösség, amelynek tagjai aktívan részt vesznek a közösség építésében, programok szervezésében.

Minden alkalmunkon lehetőség van számos babahordozó eszközt kipróbálni, amelyet a csoport tagjai bocsátanak egymás rendelkezésére. Évente pár alkalommal meghívott vendégként fogadunk hazai hordozóeszköz gyártót vagy forgalmazót, hogy a tagok a hazai hordozókkal is megismerkedhessenek, ne csak a külföldiekkel.

A babahordozás mellett vendég előadókat hallgattunk meg gyógytorna, mosható pelenkázás, környezettudatos életmód, szoptatás stb. témakörében.

Csoportunk 2016-ban aktív résztvevője volt a Debreceni Születés Hete programsorozatnak, ahol vetélkedővel kedveskedtünk az érdeklődőknek. Szintén ebben az évben csatlakoztunk az egyik helyi adománygyűjtő programhoz, amely során édességeket gyűjtöttünk rászoruló gyermekek részére.

Légy tagja facebook közösségünknek!

Mikor? Hol?

A találkozók helyszíne: Ifjúsági Ház Debrecen, Simonffy utca 21. Klubterem

A következő találkozónk: 2017. augusztus. 17. 10:30 - Téma: BLW

A Debreceni Hordozós Klub képekben